Instagram Takipçi Nasıl Kasılır?

Instagram Takipçi Nasıl Kasılır?

Sosyal medya platformları arasında en bilineni Instagram’dır. Günümüzde bu mecra üzerinden ürün satışı yapabilir ya da markanızı tanıtabilirsiniz. Her iki şekilde de, Instagram güvenilir takipçi hizmetlerine ihtiyaç artmaktadır. Zira markanızı tanıtmak ya da ürün satmak için daha fazla takipçiye ihtiyacınız vardır. Eğer Instagram üzerinde doğal ve hızlı bir şekilde yükselmek istiyorsanız, bu rehberimizdeki maddelere göz atabilirsiniz. Bu sayede; "Instagram takipçi nasıl kasılır?" "Instagram takipçi kasma yöntemleri nelerdir?" ve "Instagram hesabını büyütme yolları" gibi konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Instagram Keşfete Çıkın


Instagram keşfet, daha fazla takipçiye sahip olmak için güzel bir yerdir. Burada, kullanıcıların tepki verdikleri hesaplara benzer hesaplar gösterilir. Yani siz, ayakkabı satan bir işletme hesabı iseniz, Instagram üzerinden ayakkabı modellerine bakan birisi sizi görmeye daha yakındır. Bu nedenle Instagram üzerinde hızlı büyümek isteyenler, keşfete düşmek için çabalamalıdır. Peki keşfete nasıl düşülür? Bu konuda pek çok yöntem yer almaktadır. En basit yöntemler ise şunlardır:


  • Etkileşim almak için sorular sorun.

  • Hashtag kullanımına özen gösterin.

  • Belirli aralıklarla çekiliş yapın. Kitap çekilişi dahi olsa etkileşimi artırır.

  • Konsept oluşturun. İnsanların ilgisini çeker.

  • Renk kullanımına ağırlık verin.

  • Postlar için kapak tasarımı yapın.

  • Belirli aralıklarla post paylaşın. Düzenli olsun.

  • Diğer hesapların altına dikkat çekici yorumlar yazarak görünür olun.


Yukarıdaki yöntemler, keşfete çıkmanız için idealdir. Aynı zamanda keşfet harici büyümek için de idealdir. Bu uyarıların tamamına dikkat ederseniz, büyümek sizin için çocuk oyuncağı olacaktır. Ek olarak Instagram güvenilir takipçi paketleri satın alarak keşfete düşme olasılığını da artırabilirsiniz.


Diğer Hesaplara Yorum Yapın


Diğer hesapların altına yorum yapmak, sizi daha görünür kılar. Instagram güvenilir takipçi paketi satın alma hizmetlerinden farklı olarak diğer hesaplara yorum yapmak, tamamen doğal bir reklam türüdür. Ancak yorum yaparken özgün olur ve gündem konularını yaratıcılıkla birleştirin. Bunu bir örnek ile açıklayalım:


  • Parodi hesabınız olsun. Bu hesabı büyümek için, benzer hesapları yakın takibe alın. Hesaplar paylaşım yaptıklarında, hangi tür yorumların başa çıktığını gözlemleyin. Bildirimleri açarak tüm paylaşımlardan anında haberdar olun. Bir sonraki paylaşımda ilk yorumu atmaya çalışın. Önceki paylaşımda tutan yoruma benzer bir yorumu ilk siz yaparsanız, yüzlerce doğal takipçiyi tek bir yorumda kazanabilirsiniz.


Yukarıdaki yöntemi uygularken aşağıdaki tavsiyelere özellikle dikkat edin:


  • Çok sık yorum yapmayın. Spam olarak algılandığınız zaman hesabınızın kalitesi düşer.

  • Aynı yorumları defalarca kez yapmayın. Farklı yorumlardan da destek alın.

  • Yorumlara gelen cevapları, kendi hesabınıza yönlendirebilirsiniz.


Diğer Hesap ve Sitelerle Entegre Olun


Instagram kullanan kişiler sadece burada yer almaz. Aynı zamanda diğer sosyal medya platformlarını da kullanır. Hatta web sitelerine de göz atar. Bu nedenle Instagram takipçi kazanma yollarınız sadece Instagram üzerinde olmasın. Mesela blog sayfalarına kendi hesabınızı ekleyebilirsiniz. Bunun için ya reklam anlaşması yapmanız gerekir ya da kendi blog sayfanızı açmanız. Her iki yöntemde de, uzun vadede iyi takipçi gelecektir.


Diğer sosyal medya platformlarında aktif olmak da yukarıdaki etkiyi yaratır. Mesela Facebook kitlesi ile Instagram kitlesi aynı değildir. Bu nedenle her iki mecrada da hesaplarınızı birbiri ile bağlatın. Entegrasyon oluşturduğunuzda, daha hızlı bir şekilde yükselebilirsiniz. Hesaplarınız birbirinden destek alırsa, reklama da gerek kalmaz.


Instagram Güvenilir Takipçi Hizmetlerinden Yararlanın!


Bu hizmetler ilk başta size yapay gibi görülebilir. Aslında evet, bot takipçi paketleri de vardır. Ancak Instagram güvenilir takipçi hizmetlerinde sadece bot ve organik olmayan hesaplar yer almaz. Aynı zamanda organik takipçi paketleri de vardır. Ek olarak bu paketler, garanti sunuyorsa takipçi sayısında da azaltma yaşatmaz. Yani hem organik hem de düşmeyen takipçileri SMM Panel üzerinden satın alabilirsiniz. Bunun için lütfen diğer blog yazılarımıza göz atın.